DREAMY CLOUDS

IMG_9383

Am multe idei. Prea multe. Uneori încerc să le ordonez pe foaie, deși nu am găsit încă varianta ideală de organizare. De cele mai multe ori, încarc paginile agendei (pentru că sunt oldschool și prefer o agendă fizică)  cu tot felul de idei și task-uri, iar apoi rămân uitate pe-acolo, pentru că nu se mai întoarce nimeni să citească foile alea. Momentan experimentez cu bullet journal, dar n-aș putea spune că-mi place în mod deosebit. Probabil trebuie să acord timp conceptului, până mă obișnuiesc și devine parte din mine. Și, ca de obicei, vorbesc mult și mă îndepărtez de subiectul postării.

Pornisem de la ideile multe. Una dintre ele este să creez minuni din hârtie pentru camera copilului. Un fel de nursery line. Iar primul obiect de acest fel este un nor din carton, simplu, dar care-mi place atââât de mult! Unul din norii ăștia stă în dormitorul meu, lângă pat, pentru că mi s-a părut locul ideal. E mic, finuț și, foarte important, dă bine în poze pentru Instagram 🙂

E făcut din carton gros de 300 grame, dublat, are și gaică din panglică satinată, ca să poată fi agățat cu ușurință, iar partea care-mi place cel mai mult este textul: dream. Pentru că e important să visezi și uneori, poate asta e singura motivație de a merge mai departe cu ceva planuri îndrăznețe. Pe lângă ghirlande, am o pasiune și pentru nori – cu cât mai grași, cu atât mai bine. Și nu m-am oprit aici – am în lucru mai mulți norișori, dar îi prezint când le vine rândul. Până atunci, fă cunoștință cu norul Dream.

IMG_9378

IMG_9377

IMG_9453

Yours,

Ioana

Lasă un comentariu