HELLO, 2017!

La mulți ani, să avem un an vesel și plin de culoare! Profit de amorțeala de la începutul anului ca să mă bag în seamă și să inaugurez o serie de articole, căreia nu i-am găsit o denumire încă. Însă va fi un amalgam de cuvinte și imagini cu ce se mai întâmplă în universul Papurr Project. Luna Decembrie a fost luna lenevelii, parțial învăluită de farmecul pe care-l are așteptarea Crăciunului. Parțial, pentru că farmecul se risipește atunci când vizitezi rudele din Moldova și toate drumurile duc forțat către masa îmbelșugată de Crăciun. Sau când zilele te întâmpină cu soare și căldură, încât ți-e greu să savurezi amintirea copilăriei, când căutai, prin geamul înghețat și rece, sania Moșului.

img_4258

Și apropo de poveștile copilăriei, în decembrie, în urma unui concurs organizat de Raluca//Libelulu, am câștigat un loc la seria de ateliere de la Fundația Calea Victoriei, cu tema „Poveștile ca metafore ale dezvoltării de sine”, courtesy of Monica Găitănaru. A fost o experiență fascinantă pentru mine, presărată cu povești și simboluri, despre arhetipul spiritului care se manifestă în basme, despre cum tu poți deveni eroul poveștii tale și care-ți sunt aliații, despre vocea sinelui și misiunea personală. Am aflat enooorm de multe lucruri și am realizat alte câteva despre mine, iar dacă vrei să faci ceva fain la început de an, atelierul se ține începând cu 9 februarie, iar detaliile le găsești aici.

Tot în decembrie am meșterit cu drag câteva decorațiuni pentru o petrecere de botez care a coincis cu Revelionul, tema fiind una a bucuriei și culorii. Am avut soare, nori și zmee ca elemente principale și am descoperit că pliatul și împăturitul de mini-zmee din hârtie colorată e o activitate foarte relaxantă. Ghirlanda lui Călin a fost încadrată de jucăria preferată, pisoiul pufos și iubitor din casă și numele lui de alint: Ghindă. Iar mărturiile au fost la fel de vesele și ele.
img_3766img_3769 img_3773 img_3771 img_3772img_3945img_3944

Ah, am contibuit și la un cadou de Crăciun printr-o felicitare-portret and it was super fun 🙂 Toate sufletele au fost incluse ♥

img_3938 img_3939 img_3940

Cât despre 2017, nu am multe planuri. Am renunțat la a mai face liste interminabile, de care (din experiență) nu reușesc să mă țin cum trebuie. În plus, nu-mi place presiunea pe care o exercită lista aia asupra mea. Așa că am subliniat câteva linii mari și știu doar că vreau să mă concentrez mai mult pe ilustrație, ceea ce înseamnă că voi urmări cât mai multe tutoriale și voi învăța cât de mult pot. De asemenea, îmi doresc mult ca blogul Papurr Project (pe care-am să-l alint PP) să devină o platformă plină de idei utile și faine, unde să-mi concentrez toate micile descoperiri: de la ilustratori și crafteri preferați, la idei DIY și multe altele. Nu vreau să fie doar despre ceea ce fac eu, ci și despre munca și eforturile persoanelor pe care le apreciez. Iar contul de Instagram va fi mai bogat, promit. Nu-l mai las golaș, cum am făcut anul trecut 🙂

Așa că anul ăsta ne vom întâlni mai des 🙂

Yours,

Ioana

2 comentarii la „HELLO, 2017!

Lasă un comentariu