CE SE MAI ÎNTÂMPLĂ ÎN UNIVERSUL PP

Încep direct prin a recunoaște că în ultimele 2 săptămâni nu am avut deloc grijă de sketchbook-ul meu, însă (însă!) am pictat câte ceva în fiecare zi. Așa că mă declar parțial mulțumită. E aproape 3 dimineața și încerc să fac ordine în task-uri, am reușit să mai postez pe pagina de Facebook o parte din ghirlandele la care am lucrat în ultimele luni, să sortez pozele (și să mă mir că nu reușesc să mă sincronizez aproape niciodată cu lumina bună de afară pentru niște rezultate satisfăcătoare) și să le împart pe căprării.

 

Partea bună este că m-am mobilizat și am mai tăiat din chestiile amânate, printre care și cover-ul ăsta pentru Andreea (tipa aia care m-a cadorisit cu brăduțul sclipicios). De curând a reluat activitatea pe blog și a simțit nevoia să-l îmbrace în haine noi. E foarte funny, sinceră și naturală, așa că go check her out. Am încercat să fac câte un doodle pentru aproape tot ce știu că-i stârnește interesul și am ajuns la rezultatul de mai jos. I kinda love it 🙂

Georgia, care are un blog nișat pe partea de beauty, a fost foarte sweet și m-a bucurat cu rugămintea de a face două ilustrații, dintre care una avea ca tematică o tipă în stilul anilor ’20 (the classy kind, cu rochie faină, tigaretă și privire seducătoare), iar cealaltă cu produse din portofoliul Chanel. Săptămâna trecută au ajuns cu bine la ea, așa că acum scot și eu pozele la lumină 🙂 Mulțumiri Poștei Române pentru livrarea promptă și atentă, pentru că am stat cu inima un pic strânsă.

Și am mai lucrat la câteva concepte pentru botezuri (în colaborare cu niște fete faine despre care am să-ți povestesc mai încolo), iar preferatul meu este cel cu „Prâslea cel voinic și merele de aur”. Abia aștept să văd cum se conturează și integrează și să pot reveni cu poze. Ce-am observat în ultimul timp este că încep să am o predilecție pentru anumite culori. Preferatele? Portocaliu aprins și verde olive.

Și am lucrat, de asemenea, la doo modele de cartoline pentru sărbătorile inimoase care se apropie, le-am asortat plicuri colorate și urmează să le scot în lume săptămâna viitoare. I am very excited și sper să-ți placă și ție la fel de mult, hihi 🙂

Yours,

Ioana

2 comentarii la „CE SE MAI ÎNTÂMPLĂ ÎN UNIVERSUL PP”

  1. Ce drăguuuuuuţ!! <3 Îmi plac la nebunieee! (ştii că sunt cel mai mare fan al tău şi mă bucur mult că am şi eu o părticică din arta ta genială pe blogul meu umil :D)

    Abia aştept postarea cu Prâslea, au ieşit cute rău de tot! <3 Toate sunt cute!

    Răspunde

Lasă un comentariu