NOU – MĂRTURII DE BOTEZ ♥

Dragostea mea pentru handmade vine de la mama. De la ea am moștenit-o. Amândurora ne place să lucrăm cu mâinile, fiecare pe felia ei. Așa că începând de astăzi, în universul Papurr Project și-au făcut loc aceste mini-suporturi pentru lumânări, gândite ca mărturii pentru evenimentele deosebite. Mărturiile sunt handmade într-o bucătărie mică din România, turnate manual, finisate, apoi pictate cu acrilice, detaliu cu detaliu.

Din acest motiv, comenzile se fac cu minim 25 de zile înainte de data evenimentului, pentru că se lucrează la două mâini 🙂 De luat în calcul că, fiind lucrate manual, vor exista mici diferențe între ele. Însă acesta este farmecul handmade-ului, nu? Au diametrul de 10 cm și grosime de 2 cm și vin împreună cu o etichetă personalizată.

Momentan sunt disponibile două modele: unul cu animăluțe (iepuraș, pisoi și ursuleț) și unul cu flori ♥ Ce se vede în imagini reprezintă o sugestie de prezentare, însă mărturiile se pot personaliza și cu alte culori 🙂 Așa că dacă vrei să-ți înveselești prietenii cu o amintire, scrie-mi pe mail sau pagina de Facebook (găsești detaliile aici).

Yours,

Ioana

Lasă un comentariu