Lasă-mi un mesaj Momentan, magazinul online este închis.

Mulțumim pentru înțelegere!
Reducere!

„PRIMUL MEU AN” – ALBUMUL BEBELUȘULUI

(11 recenzii de la clienți)

140,00 lei 130,00 lei

Albumul „Primul meu an” cuprinde într-o poveste ilustrată primele aventuri ale bebelușului, de la momentul în care apare pe lume până la prima aniversare.

Prima ecografie, primele momente cu familia, prima băiță sau plimbare, toate sunt amintiri care merită surprinse în fotografii și păstrate la un loc, pentru mai târziu. Este cadoul perfect pentru tinerele mămici, petreceri de baby shower sau botez.

Paleta cromatică este unisex, albumul fiind potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Povestea primului an de viață al bebelușului începe de la momentul concepției („în burtica mamei”/„primele ecografii”) și continuă cu povestea numelui, povestea nașterii, primele zile acasă, achizițiile specifice și aventurile bebelușului (prima băiță, primul zâmbet, primul dinte, primii pași și multe altele).

Album 48 pagini legate, hardcover
Format interior 21×21 cm, copertă 22×22 cm
Print color pe hârtie reciclată
Produs născut în România

🧡 Albumul vine gata împachetat, așa că dacă vrei să-l oferi cadou, îl pot trimite direct la destinatar. Tot ce trebuie să faci la checkout este să menționezi la livrare adresa destinatarului, iar la căsuța de mențiuni poți lăsa urarea ta, pe care eu o voi transcrie pe o cartolină.

*Fotografiile cu nou-născutul sunt semnate de @puidepoze.ro

11 recenzii pentru „PRIMUL MEU AN” – ALBUMUL BEBELUȘULUI

  1. Maria Vasiliu

    Ador albumul! De la culorile pastelate, la ideile năstrușnice si calitatea hârtiei.

  2. Irina

    Un album absolut superb cu niște ilustrații atât de calde și frumoase. Îmi place că este universal și fain, fără să fie roz prințesesc sau albastru cu mașinuțe. Calitatea printului – top, hârtia este groasă și se simte foarte plăcut la atingere. Un album perfect pentru păstrat amintiri și de oferit cadou. Superb!

  3. Alexandra

    Culorile sunt superbe, linistitoare, iar ilustratiile sunt frumoase foc! Cel mai mult imi plac paginile care te indeamna sa notezi informatii care se pierd sau se uita de obicei, cum ar fi primul cuvant al copilului sau numele jucariei preferate. Hartia este groasa si foarte placuta la atingere si imi tot vine sa zambesc cand rasfoiesc albumul, pe care l-am daruit apropiatilor, dar il am si pentru mine si abia astept sa il completez!

  4. Irina

    Ioana pune suflet in tot ceea ce face, si aceast fapt se transmite perfect prin micul album creat din dorinta de a aduce un strop de fericire noilor mamici 🙂 Love it!!!

  5. Adrian

    Cadoul perfect pentru orice mamica sau viitoare mamica.

  6. Andrei Crivat

    Este cadoul ideal pentru o viitoare sau proaspătă mămică. Hârtia este de super calitate, culorile faine, conceptul la fel.

  7. Luminita M

    Am cumparat un album asemanator cand erau copiii mei mici si mi-a fost util. Anul acesta am gasit acest nou model si am cumparat doua pentru doua prietene. Am ramas placut impresionata! Se vede munca deupusa, pasiunea, desenele sunt uimitoare, dincolo de utilitatea lui. Recomand!

  8. Barbu Irina

    Este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi părinții. L-am primit înainte de naștere și acum îl completez cu așa drag cu pozele celui mic. E o amintite frumoasă pe care să o păstrezi și să o răsfoiești din când în când să îți aduci aminte de perioada de sarcină și a micuțului. Eu ador și albumul, dar și pe Ioana care reușește să creeze de fiecare dată ceva extraordinar, unic. ❤

  9. Delia

    Super! Singurul album pe care l-am gasit si este potrivit atat pentru fete cat si pentru baieti, fara sa fie incarcat de culori tipatoare si desene specifice doar pentru fete sau baieti. Foarte placut la vedere si calitativ in acelasi timp. Cadoul ideal pentru toate mamicule si viitoarele mamici 🥰

  10. Madalina

    Iubesc albumul Ioanei! Am adunat în el cele mai frumoase amintiri ale micuței noastre: prima zi acasă, primul Crăciun în trei, prima aniversare. Este atât de bine lucrat, organizat, gândit, încât este un album perfect pentru „colectat” amintri care să dăinue și peste ani.

  11. Andra

    Primul album care este potrivit ca numar de pagini, nu necesita 5 ani sa il completezi:) Textul este super original si desenele dragalase. Chiar este o placere sa il completezi.

Adaugă o recenzie