Hello! Eu sunt Ioana! Bun venit în lumea hârtiei cu poveste! Iubesc produsele de papetărie, culorile pastelate, cafeaua cu lapte și lumina naturală. Am 3 pisici (momentan) și o mică obsesie pentru agende.

Papurr Project a prins viață la finalul lui 2015. Este un joc de cuvinte de la „paper” și „purr”-ul motanului meu, care stătea leșinat pe brațu-mi atunci când îmi storceam creierii pentru un nume reprezentativ. Dar lumea îi spune Papúr, deci probabil așa va rămâne. Pe scurt, e un proiect de papetărie creativă și jurnal de ilustrație naivă, pentru că asta știu și asta-mi place să fac.

În atelier, eu, Mona Mour, Babadook și Igor (ajutoarele pisicești) ne ocupăm cu ilustrația în acuarele și creioane colorate, pe care apoi o dăm mai departe lumii sub formă de invitații și papetărie accesorie pentru nuntă sau botez, portrete înrămate, felicitări, stickere sau albume colorate. Toate făcute în România.

Din 2015 și până acum am luat parte la creionarea  multor momente de suflet: am ilustrat povești de iubire, transformate în invitații sau tablouri, am imaginat și dat viață Eroilor din farfurie, am colorat și înveselit botezuri, petreceri, aniversări, candy baruri delicioase, photo cornere haioase și am scos la lumină cel mai iubit produs Papurr – albumul „Primul meu an”. Sunt mega recunoscătoare pentru fiecare dintre voi, cei care mă primiți în viața voastră!

Yours,

Ioana