HELLO

Bun venit în Paper Wonderland-ul meu! Iubesc hârtia și produsele de papetărie de mică, tot de-atunci meșteresc și creez tot felul de obiecte din hârtie. Colecționez agende. Funcționez pe cafea și lumină naturală. Am 2 pisici (momentan) și o mică obsesie pentru ghirlande.

Papurr Project a prins viață la finalul lui 2015. Este un joc de cuvinte de la „paper” și „purr”-ul motanului meu, care stătea leșinat pe brațu-mi atunci când îmi storceam creierii pentru un nume reprezentativ. Dar toată lumea îi spune Papúr, deci probabil așa va rămâne. Pe scurt, e un proiect de papetărie creativă, jurnal de ilustrație naivă, decupaje și decorațiuni, pentru că asta știu și asta-mi place să fac.

În atelier, eu, Mona Mour și Babadook (ajutoarele pisicești) ne ocupăm de invitații personalizate pentru nuntă și botez, papetărie accesorie pentru evenimente private (meniuri, place carduri, numere de masă, accesorii pentru candy bar sau photo corner, OPIS și ghirlande/decorațiuni din hârtie) și ilustrație.

Din 2015 și până acum am luat parte la creionarea multor momente de suflet: am desenat povești de iubire, transformate în invitații de nuntă sau tablouri personalizate, am ilustrat o carte pentru copii și un joc, am colorat și înveselit botezuri, am creat cu suflet decorațiuni delicate pentru petreceri, aniversări, candy baruri delicioase și photo cornere haioase. Și sunt mega recunoscătoare pentru fiecare dintre voi, cei care mă primiți în viața voastră!

Yours,

Ioana

instagram personal: @ioana.shtirboo