Hello! Eu sunt Ioana! Bun venit în lumea hârtiei cu poveste! Iubesc produsele de papetărie, culorile pastelate, cafeaua cu lapte și lumina naturală. Am 3 pisici (momentan) și o mică obsesie pentru agende.

Papurr Project a prins viață la finalul lui 2015. Este un joc de cuvinte de la „paper” și „purr”-ul motanului meu, care stătea leșinat pe brațu-mi atunci când îmi storceam creierii pentru un nume reprezentativ. Dar lumea îi spune Papúr, deci probabil așa va rămâne. Pe scurt, e un proiect de papetărie creativă și jurnal de ilustrație naivă, pentru că asta știu și asta-mi place să fac.

În atelier, eu, Mona Mour, Babadook și Igor (ajutoarele pisicești) ne ocupăm cu ilustrația în acuarele și creioane colorate, pe care apoi o dăm mai departe sub formă de invitații și papetărie accesorie pentru nuntă sau botez, portrete înrămate, felicitări, stickere sau albume colorate. Toate făcute în România.

Din 2015 și până acum am luat parte la creionarea multor momente de suflet: am desenat povești de iubire, transformate în invitații de nuntă sau tablouri, am ilustrat o carte pentru copii și un joc, am imaginat și dat viață Eroilor din farfurie, am colorat și înveselit botezuri, am creat cu suflet decorațiuni delicate pentru petreceri, aniversări, candy baruri delicioase și photo cornere haioase. Și sunt mega recunoscătoare pentru fiecare dintre voi, cei care mă primiți în viața voastră!

Poți arunca un ochi în shop sau îmi poți scrie la contact[@]papurrproject.ro pentru proiecte personalizate.

Yours,

Ioana

behind the scenes pentru „Inno’s Adventures” – aici

despre inspirație și chestii, cu Oana Titică – aici