CALENDAR ZILE DE NAȘTERE – PDF GRATUIT

Înainte de a intra oficial în vacanță, las aici un sheet descărcabil pe care l-am făcut pentru zilele de naștere. Poate fi printat și lipit pe birou sau perete, la vedere. Știu că Facebook-ul te anunță atunci când e ziua cuiva din lista de prieteni, dar m-am gândit și la aniversări sau alte evenimente & zile cu însemnătate care merită notate.

Citeste mai mult

ROUND UP: NOIEMBRIE 2020

Pentru mine, toamna e anotimpul magic. E ceva în aerul de toamnă care mă inspiră. Îmi place sentimentul că ușor, ușor, lucrurile se potolesc, winter is coming, totul încetinește, începe munca cu tine mai degrabă. Îmi plac culorile, aerul crisp, ceața, frunzele din copaci și de pe jos, chiar și hainele în nonculori pe care le scoatem majoritatea la purtare. Și faptul că acum văd cum se așterne peste pădure, direct de pe terasă, e ceva despre care scriu frecvent în aplicația de gratitude. Dacă te interesează, se numește Presently și o folosesc din ianuarie. Am devenit recunoscătoare că pot fi recunoscătoare. După un timp, mintea vede mai ușor lucrurile pentru care poți fi recunoscător, le găsește imediat. E un exercițiu bun să count your blessings, mai ales când ești anxios sau ai un moment mai prost.

Citeste mai mult

PLANNER ZILNIC ȘI LISTĂ DE CUMPĂRĂTURI – PDF GRATUIT

Luna noiembrie se dovedește a fi una foarte plină și încerc să-mi păstrez o oarecare disciplină, deși recunosc că-mi iese doar parțial. Cu toate astea, de multă vreme mi-am dorit să ticsesc rubrica de „freebies” a blogului. Cum organizarea pe hârtie e o parte importantă din viața mea (și or mai fi oameni ca mine), m-am jucat puțin și am creat un sheet pentru toate activitățile zilnice. Și apoi o listă de cumpărături, pentru că vine Crăciunul 🙂 Dar mai ales pentru că și listele de cumpărături merită un design drăguț.

Citeste mai mult

ÎMI PLACE: O COLECȚIE DESPRE IUBIREA IMPERFECȚIUNILOR

Setul de cartoline „Îmi place” e unul din produsele mele preferate din shop, pentru că e colorat și vesel și cuprinde pasiunea mea pentru hârtie cu mesaje, lipită pe oglindă sau ascunsă în rucsacul lui. În urmă cu patru ani meșteream de zor câteva cartoline de Valentine’s Day, într-o mini-serie pe care am intitulat-o „Unconventional Valentine”. Varianta inițială arăta foarte diferit și a rămas doar amintită în prima postare ever de pe blog. Dar îmi sunt foarte dragi mesajele și astăzi închid cercul, inundând postarea cu fotografii ale variantei îmbunătățite și redenumită simplu „Îmi place”.

Citeste mai mult

POVESTEA ALBUMULUI „PRIMUL MEU AN”

Intenția pentru dimineața asta de toamnă era să-mi beau cafeaua on the go și să mă plimb prin pădure, adunând crenguțe, frunze și pietre. Am dat perdeaua la o parte ca să văd că Brașovul e scăldat într-o ceață densă și rece, așa că mi-am făcut o cafea la ibric, am pus niște castane la înmuiat, m-am așezat la birou, în noul spațiu în care mi-am mutat viața și am început să scriu. A trecut mai bine de un an de când am lansat albumul bebelușului „Primul meu an”, mai am doar câteva albume pe raft și mi-am dat seama că nu am dedicat un articol pe blog celui mai amplu proiect la care am lucrat de când am început Papurr Project 🙂

Citeste mai mult