Site-ul www.papurrproject.ro este proprietatea societății cu răspundere limitată Papurr Project S.R.L. Toate informațiile conținute în acest site reprezintă proprietatea Papurr Project S.R.L. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor ce urmează, drept urmare recomandăm citirea cu atenție a acestora. Prin utilizarea site-ului www.papurrproject.ro se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale acestuia.

Termenii și condițiile prezentate în continuare respectă prevederile legislative în vigoare în România:

 • Legea 365/2002 privind comerțul electronic
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor și OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

Papurr Project S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza conținutul site-ului în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.papurrproject.ro este proprietatea Papurr Project S.R.L. și este apărat de Legea 8 din 14 martie 1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul scris al Papurr Project S.R.L. a oricăror informații, date, imagini,clipuri audio și video sau elemente de grafică se pedepsește în conformitate cu legislația română în vigoare.

Site-ul www.papurrproject.ro este administrat de Papurr Project S.R.L., care va fi denumită în continuare Societate. Persoana fizică sau juridică care emite o comandă prin intermediul site-ului www.papurrproject.ro este denumită în continuare Client.

Confidențialitatea și securitatea datelor personale și a informațiilor furnizate

Datele cu caracter personal ale Clientului sunt prelucrate în deplin acord cu Legea nr. 667/2001 privind protecția persoanelor, prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și vor fi folosite de Societate exclusiv în scopul declarat al site-ului: informarea privind starea și livrarea comenzilor și reclamă (marketing si publicitate).

Folosirea și prelucrarea datelor cu caracter personal se va face atâta timp cât se vor presta servicii privind informarea asupra stării și livrării comenzilor lansate pe www.papurrproject.ro și servicii privind activități de marketing, reclamă și publicitate.

Informațiile din formularul de comandă nu vor fi furnizate unei terțe părți decât în urma unei cereri explicite din partea Clientului.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept în scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Societatea  garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic, însă nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de contact[@]papurrproject.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunator. De asemenea, Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderi de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Utilizarea site-ului și declinarea responsabilității

Prin accesarea site-ului www.papurrproject.ro, utilizarea informațiilor de pe acesta și lansarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord și acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare.

Societatea își rezervă dreptul de a modifica și actualiza conținutul site-ului în orice moment, fără nicio notificare prealabilă. Societatea își rezervă, de asemenea, dreptul ca în orice moment să modifice sau să actualizeze termenii de utilizare, fără nicio notificare prealabilă. În caz de divergență sau neînțelegeri între Societate și Client, se vor aplica termenii și condițiile valabile la momentul comenzii.

Societatea nu își asumă nicio responsabilitate și nu poate fi făcută vinovată de niciun prejudiciu rezultat în urma accesării informațiilor prezentate pe site sau din incapacitatea de folosire a acestor informații.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Clientul le-ar putea avea din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a site-ului www.papurrproject.ro. Societatea nu răspunde și nu poate fi făcută responsabilă pentru funcționarea defectuoasă a site-ului, conținutul, materialele, informațiile și produsele de pe site.

Societatea nu răspunde de calitatea sau conținutul site-urilor la care se ajunge prin legături pe site-ul www.papurrproject.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă în întregime proprietarii site-urilor în cauză.

Societatea nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.papurrproject.ro este lipsit de erori sau că este complet. Descrierile produselor prezentate pe site-ul www.papurrproject.ro sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Prețurile produselor pot fi, de asemenea, actualizate fără o înștiințare prealabilă. Prețurile finale ale produselor prezentate pe www.papurrproject.ro sunt exprimate în lei. Este recomandat să verificați prețul final atunci când lansați o comandă.

Dacă prețul produselor sau unele caracteristici ale acestora au fost introduse greșit în baza de date sau afișate greșit, Societatea își rezervă dreptul de a anula livrarea, în cazul în care aceasta nu s-a efectuat încă și de a notifica în cel mai scurt timp Clientul. Valoarea maximă a obligațiilor Societății față de Client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la Client.

În cazul plăților efectuate în avans, Clientul are dreptul de a primi înapoi doar suma plătită pentru produsele respective. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de Societate, dar nu și alte despăgubiri.

Societatea nu garantează și nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

Societatea nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care Societatea are dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă.

Fotografiile de produs conținute pe site sunt cu caracter informativ și nu constituie obligație contractuală.

Promoții și concursuri

Societatea își stabilește regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. Promoțiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Societatea nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și poate întrerupe sau anula orice promoție în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

Procesarea comenzilor, termene și taxe de livrare

Termenul de procesare al produselor standard sau nepersonalizate cumpărate de pe site-ul www.papurrproject.ro se încadrează între 2 zile lucrătoare și 1 săptămână, din momentul înregistrării comenzii pe site.

Timpul de procesare pentru invitațiile cu pre-design și comenzile cu grafică personalizată, executate după specificațiile prezentate de Client, poate fi de 20 zile.

Comenzile personalizate sunt supuse unui proces subiectiv de evaluare, informațiile și pașii privind executarea acestora urmând a fi anunțate în scris Clientului. Durata notată nu este un angajament și se referă la durata medie de procesare a comenzilor. Zilele se referă la zile lucrătoare legale.

Produsele livrate rămân proprietatea Societății până la plata completă a prețului de achiziție.

Comenzile cu livrare pe teritoriul României au o taxă de livrare de 20 lei.

Livrarea se face prin curierat rapid, iar costul de expediere este separat de prețul produselor.

Timpul mediu de livrare este între 24 și 48 ore, însă poate fi până la o săptămână, în situații deosebite. Serviciul de curierat este disponibil de luni până vineri.

Comenzile plasate în week-end vor fi procesate în cursul zilei de luni. Alte informații despre livrare pot fi solicitate la adresa contact[@]papurrproject.ro.

Pentru detalii suplimentare, citiți și secțiunea „Întrebări frecvente”.

Modificarea sau anularea comenzilor, politica de returnare

În cazul produselor standard, orice comandă poate fi modificată în privința conținutului, produselor sau numărului de bucăți înaintea expedierii comenzii.

În cazul comenzilor care conțin produse personalizate după cerințele Clientului, acesta poate modifica comanda doar înaintea intrării produselor în producție.

În cazul în care Clientul decide renunțarea la contract, acesta va notifica Societatea despre decizia lui, înainte de darea în producție a produselor personalizate sau expedierea produselor standard. În cazul în care produsul standard a fost deja expediat, Clientul poate contacta Societatea la adresa contact[@]papurrproject.ro.

În cazul renunțării la contract după expedierea produselor standard, Clientul se obligă să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsele respective.

În cazul în care există nemulțumiri față de produsele achiziționate de pe site-ul www.papurrproject.ro, Clientul are dreptul, conform O.G. 130/2000 și O.G. 34/2014, de a denunța unilateral comanda, notificând în scris că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice (art. 2 lit. b).

Nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, fără a reprezenta urme de uzură, atât în cazul produsului cât și ale accesoriilor ce îl însoțesc, cu etichetele intacte și documentele originale care l-au însoțit (factura fiscală, instrucțiuni etc.).

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, Societatea își rezervă dreptul de a solicita o taxă pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand, în conformitate cu O.G. 130/2000, art. 2 lit.e.

Chletuielile de returnare vor fi suportate de Client, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, respectiv prin firma de curierat. Nu se acceptă returnarea produselor prin poștă. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Drept urmare, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare din partea Clientului.

Conform legii, Societatea va înapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport, dacă este cazul) în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar în contul specificat de Client.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid. Comenzile transportate direct la clienți prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerț la distanță, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.

Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, furnizarea de produse executate după specificațiile prezentate de Client sau personalizate în mod clar nu vor putea fi retunate. De asemenea, furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului, implică pierderea dreptului de returnare.

Garanții

Societatea se angajează să livreze produsele conform cu descrierea din cadrul site-ului www.papurrproject.ro și cu calitățile și caracteristicile înscrise în factură. În cazul în care la livrare se constată o neconformitate, Societatea se angajează să livreze un produs nou, ca cel menționat în comanda lansată. Primirea intactă a comenzii este garantată de către curier.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Pentru produsele la care în descrierea acestora nu este specificată o altă perioadă de garanție, aceasta este de 30 de zile calendaristice ce se scurg începând cu data livrării produsului. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (ambalaj), împreună cu accesoriile aferente, în ambalajul original și o copie a facturii fiscale. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de acest document, sau nu sunt transmise în ambalajul original împreună cu toate accesoriile aferente, produsele pot fi returnate fără a i se soluționa garanția.

Clientul trebuie să trateze produsele cu atenție. Garanția se referă exclusiv la defecte de fabricație și nu acoperă defecțiuni apărute în urma utilizării necorespunzătoare a produselor sau expunerii acestora la condiții neadecvate.

Toate bunurile comercializate de către Societate sunt în conformitate cu legislația în vigoare a României și a Uniunii Europene și nu pun în pericol viața, sănătatea și securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului. Societatea folosește cea mai mare parte a materiei prime din surse regenerabile și responsabile din punct de vedere ecologic.

Forță majoră

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare survine din cauza unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

Dispute și conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.papurrproject.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între Societate și Client va fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la contact[@]papurrproject.ro.

www.papurrproject.ro este proprietatea Papurr Project S.R.L., înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J40/7098/2019, Cod Unic de Înregistrare 41195805.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor, prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Papurr Project S.R.L., societate cu sediul social în București, sector 6, Calea Crângași nr. 7, înregistrată la Registrul Comerțului din București sub numărul J40/7098/2019 și având C.U.I 41195805, ce poate fi contactată la adresa de e-mail contact[@]papurrproject.ro, în calitate de Operator al datelor cu caracter personal pe care utilizatorii acestui site le furnizează pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului www.papurrproject.ro, denumită în continuare Societate, se angajează să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate.Datele cu caracter personal nu sunt publicate pe site sau în altă parte și nu sunt făcute publice.

Acest document are rol informativ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului www.papurrproject.ro. Vă sugerăm să citiți periodic prezenta politică de confidențialitate și cookies pentru cazurile în care există modificări minore.

Categorii de date cu caracter personal pe care Societatea le prelucrează

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor. Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt cele oferite de Client în momentul lansării de comenzi pe site-ul www.papurrproject.ro, cum ar fi nume și prenume, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, în anumite cazuri – numărul contului bancar, alte date furnizate opțional de Client (cum ar fi CIF-ul), date referitoare la felul în care Clientul folosește site-ul.

De asemenea, putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform politicii de cookie-uri. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu colectăm sau prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Scopul prelucrării

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de Client se face cu scopul executării corespunzătoare a contractelor încheiate prin intermediul site-ului www.papurrproject.ro și include:

 • Crearea și administrarea contului
 • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora
 • Soluționarea problemelor de orice natură apărute ca urmare a lansării unei comenzi pe site-ul www.papurrproject.ro
 • Soluționarea returnării produselor și a rambursării contravalorii produselor comandate prin intermediul site-ului www.papurrproject.ro
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la orice întrebări legate de comenzile lansate pe site sau de produsele și serviciile Societății
 • Îmbunătățirea serviciilor oferite
 • Activități de marketing, prin trimiterea de buletine informative, pentru promovarea serviciilor și produselor Societății. Consimțământul pentru primirea unor astfel de comunicări comerciale se exprimă prin bifarea căsuței corespunzătoare din formularul de abonare la newsletter. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale, puteți folosi opțiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms.

Prelucrarea datelor pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Societate și Client. De asemenea, anumite prelucrări sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Procesarea datelor se face pe baza consimțământului exprimat la momentul înregistrării și la momentul confirmării tranzacțiilor efectuate pe site. Consimțământul este voluntar, iar neexprimarea lui face imposibilă înregistrarea pe site și cumpărarea produselor comercializate prin intermediul site-ului.

Durata păstrării datelor cu caracter personal

Durata păstrării datelor cu caracter personal este egală cu durata menținerii contului creat de Client pe site-ul www.papurrproject.ro . Clientul poate solicita oricând ștergerea anumitor informații sau ștergerea/închiderea contului, cu mențiunea că legislația contabilă obligă la păstrarea facturilor arhivate pentru o perioadă de 10 ani de la încheierea anului în care au fost emise.

Transmiterea datelor cu caracter personal

După caz, Societatea poate transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale Clientului următoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat, operatori de transport, furnizorilor de servicii bancare/de plată sau furnizorilor de hosting/servicii IT, furnizorilor de servicii contabile, numite ca persoane împuternicite de Societate. Aceștia sunt obligați prin contract să mențină confidențialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

Transferarea datelor cu caracter personal

În prezent, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter persoanl se face pe teritoriul României. Cu toate acestea, este posibil ca anumite date cu caracter personal să fie transferate către state din Uninunea Europeană.  

Drepturile Clientului

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, Clientul beneficiază de urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare vă permite să fiți informat cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de Societate și condițiile în care se efectuează acestea;

Dreptul de acces la date permite obținerea de către Client din partea Societății confirmarea prelucrării datelor cu caracter personal, precum și detalii privind scopurile prelucrării, categoriile de date, destinatarii datelor, perioada stocării, sursa datelor etc;

Dreptul la ștergerea sau rectificarea datelor permite, după caz, corectarea de către Societate a datelor cu caracter personal inexacte sau nejustificate, precum și completarea datelor incomplete sau obținerea ștergerii datelor cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, cu excepția obligațiilor de natură legală sau pentru constatarea sau apărarea unui drept al Societății în instanță;

Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat numai dacă exactitatea datelor este contestată de Client, prelucrarea este ilegală, în cazul în care datele sunt solicitate pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții în instanță sau dacă Clientul și-a exercitat dreptul de a se opune prelucrării. dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;

Dreptul la portabilitatea datelor permite primirea datelor cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și transmis altui operator, atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământul Clientului sau în temeiul unui contract și prelucrarea este efectuată prin mijloace automate;

Dreptul la opoziție permite opunerea în orice moment prelucrării datelor Clientului atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim, interes public sau din motive legate de situația Clientului;

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Papurr Project S.R.L. nu realizează astfel de profilări care să fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru Client. La momentul la care Societatea va realiza astfel de profilări, prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal va fi modificată;

Dreptul de retragere a consimțământului, drept care nu afectează legalitatea prelucrării făcute de Societate înainte de retragerea acestuia;

Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, [email protected].

Dreptul la o cale de atac judiciară împotriva unei autorități de supraveghere – în situația în care o autoritate de supraveghere nu tratează plângerea Clientului sau nu îl informează în termen de 3 luni cu privire la progresele sau la soluționarea plângerii;

Pentru exercitarea drepturilor menționate anterior, Clientul poate contacta Papurr Project S.R.L. la adresa de e-mail contact[@]papurrproject.ro, printr-o cerere în formă scrisă, semnată și datată.

Datele Clientului sunt păstrate numai pentru perioada necesară atingerii scopului pentru care Societatea deține datele.

Societatea Papurr Project S.R.L. folosește cookie-uri doar în scopul bunei funcționări a website-ului (viteză, securitate și date istorice de analiză) și a îmbunătățirii experienței utilizatorilor. Aceste cookie-uri nu stochează date cu caracter personal.

Ce sunt cookie-urile și scopul utilizării acestora:

Un cookie este un fișier text de mici dimensiuni, format în general din identificatori, nume ale website-urilor litere și numere, căruia utilizatorul, când navighează pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Firefox, Chrome, Opera, etc.), îi poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fișierul cookie este “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard disk-ul utilizatorului). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server papurrproject.ro.

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea către acesta a unui conținut adaptat preferințelor sale. Cookies asigură utilizatoriului o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile papurrproject.ro pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferințele în materie de confidențialitate online sau coșul de cumpărături. Cookies sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem modul în care un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului acestora.

Cine folosește informațiile stocate în cookie-uri?

Informațiile stocate în cookie-urile de pe site-ul nostru web sunt utilizate exclusiv de noi.

Cum pot evita utilizarea cookie-urilor pe acest site?

Dacă preferați să evitați utilizarea cookie-urilor în această pagină, ținând cont de limitările descrise mai sus, trebuie mai întâi să dezactivați utilizarea cookie-urilor în browser-ul dvs. și apoi să ștergeți cookie-urile salvate în browser-ul asociat acestui site web. Puteți utiliza această opțiune pentru a împiedica utilizarea cookie-urilor în orice moment.

Cum se dezactivează și împiedică utilizarea cookie-urilor?

Puteți restricționa, bloca sau șterge cookie-urile de pe acest site web oricând, modificând configurația browser-ului dvs., urmând pașii indicați mai jos. În timp ce setările sunt diferite în fiecare browser, cookie-urile sunt configurate în mod normal în meniul „Preferințe” sau „Instrumente”. Pentru mai multe detalii despre configurarea fișierelor cookie în browser-ul dvs.,consultați meniul „Ajutor” din browser-ul propriu-zis.

Care sunt cookie-urile specifice utilizate pe pagina de internet papurrproject.com?

Atunci când vizitați acest site web, următoarele tipuri de cookie-uri sunt folosite:

 • Cookie GDPR;
 • Cookie-uri de performanță a paginii de internet (ajută pagina să fie încărcată mai repede atunci când o vizitezi pentru a doua oară);
 • Cookie-uri de analiză a utilizatorilor (verifică numărul de vizite a utilizatorilor pe paginile site-ului nostru);
 • Cookie-uri de înregistrare (reține datele de autentificare ale utilizatorului pentru vizite ulterioare);

Cookie GDPR

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară. Odată ce ți-ai exprimat acordul, nu te vom întreba acest lucru la fiecare vizită.

Cookie-uri de performanță a paginii de internet

Aceste cooke-uri stochează fișiere statice în Browser-ul utilizatorului, cum ar fi imagini sau font-uri. La o vizită ulterioara a utilizatorului, aceste fișiere se încarcă direct din calculator, viteza de încărcare a paginii web vizitate fiind îmbunătățită.

Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site web, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

Modalități de plată

Modalitatea de plată pentru produsele achiziționate de pe site-ul www.papurrproject.ro este plata cu cardul prin NETOPIA mobilPay. Pentru a introduce datele bancare și a efectua plata, Clientul va fi redirecționat temporar către site-urile partenere. Nicio informație legată de cardul Clientului nu este transferată sau stocată pe serverul Papurr Project, informațiile fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

Securitatea site-ului

Tranzacțiile efectuate pe www.papurrproject.ro sunt securizate datorită tehnologiei SSL și serviciilor de criptare a datelor. Faptul că URL-ul site-ului începe cu https: în loc de http: înseamnă că site-ul este securizat.

Cum comand produsele Papurr Project?

Poți comanda:

 • direct online, pe site-ul papurrproject.ro
 • printr-un e-mail la adresa contact[@]papurrproject.ro

Produsele cu pre-design din shop pot fi comandate direct online sau ne poți scrie un e-mail la adresa contact[@]papurrproject.ro cu datele de contact, modelul dorit, numărul de bucăți și textul final cu diacritice (altfel, adăugarea diacriticelor se taxează separat). În 2 zile lucrătoare vei primi macheta digitală. Sunt incluse două revizii gratuite. Modificările ulterioare se vor taxa cu 15 lei/revizie.

Pot cumpăra un voucher cadou?

Da, poți cumpăra un voucher virtual, care va fi transmis pe adresa de e-mail a destinatarului. Trimite-ne un e-mail la adresa contact[@]papurrproject.ro cu suma, numele destinatarului, adresa de e-mail și un mesaj personal.

Cât durează producția și livrarea produselor comandate pe site?

Comenzile sunt procesate de luni până vineri, în ordinea intrării lor, în intervalul orar 10:00 – 13:00. Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi procesate în ziua următoare, cu timp de livrare de 2 zile lucrătoare pentru produsele existente în stoc.

În cazul produselor cu pre-design afișate pe site, timpul de producție este de 5-7 zile lucrătoare din momentul în care avem confirmarea pe e-mail a bunului de tipar pentru macheta finală. Se adaugă timpul de livrare.

Comenzile plasate în week-end vor fi procesate în cursul zilei de luni. Nu procesăm comenzi în perioada sărbătorilor legale.

Pot comanda produse personalizate?

În cazul în care nu găsești în magazin ceea ce cauți și îți dorești un produs personalizat, scrie-ne la contact[@]papurrproject.ro. Comenzile personalizate implică modificarea grafică a unui model deja existent pe site sau conceperea unui model nou.

Timpul de procesare, execuție și livrare poate fi de până la 30 zile lucrătoare, în funcție de solicitare și de numărul de bucăți. Oferta de preț pentru comenzile personalizate va include și serviciile de grafică. Acest serviciu este contra cost și nu acoperă costurile de producție.

În cazul comenzilor personalizate, este necesar un avans de 50% (sau plata integrală) înainte ca produsul să intre în producție. Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail contact[@]papurrproject.ro.

Care este comanda minimă?

Unde este cazul, comanda minimă este specificată în descrierea produselor. În cazul comenzilor personalizate pentru invitații, comanda minimă este de 35 de bucăți, chiar și în cazul suplimentării.

Cum se realizează livrarea?

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Taxa de livrare este de 20 de lei pe teritoriul României. Costul de expediere este separat de prețul produselor. Timpul mediu de livrare este între 24 și 48 ore. Nu răspundem pentru eventualele întârzieri cauzate de firma de curierat. Serviciul de curierat este disponibil de luni până vineri.

Cum se realizează plata?

Pentru comenzile realizate pe site-ul www.papurrproject.ro, plata se face integral online.

În cazul comenzilor personalizate/prin e-mail, plata se face prin transfer bancar, în baza facturii proforme. Ulterior, trebuie să trimiți un e-mail la adresa contact[@]papurrproject.ro cu dovada plății. După confirmare, comanda este dată în producție. Plata pentru serviciile de grafică personalizată se face înainte de începerea proiectului, prin transfer bancar.


PAPURR PROJECT SRL

CUI: 41195805 // Nr. Reg. Com: J40/7098/2019 // Sediu Social: Calea Crângași 7, sector 6, București

RO85INGB0000999909096526, ING Bank NV