SEMNE DE CARTE ILUSTRATE

Papurr Project_Ilustratie-min

Nu cu mult timp în urmă am ilustrat manual câteva fete și un cactus, pe care apoi le-am decupat pe formă și le-am transformat în semne de carte. Pornind de la ideea că viața e prea scurtă ca să ai semne de carte plictisitoare, te invit să faci cunoștință cu fiecare dintre ele, mai jos.

Cactus – îi place să stea în ghiveci și cam atât.

Papurr Project_Ilustratie-min-1

Pauline este mică de statură, cât un șoricel. Îi place să petreacă timp în natură și colecționează suculente.

Papurr Project_Ilustratie-min-1-2

Phoebe nu se desparte niciodată de rujul roșu și de pattern-ul cu buline. Activitatea ei preferată este să împacheteze cadouri pentru prieteni.

Papurr Project_Ilustratie-min-1-2-3

Pierrette are câte o eșarfă pentru fiecare zi a lunii, adoră să meargă la târguri vintage și să se plimbe cu bicicleta.

Papurr Project_Ilustratie-min-1-2-3-4

Pandora are o singură iubire: apa. Acum că a venit vara, o găsești cu siguranță la mare, tolănită prin nisip cu câinii ei sau în apă (cu câinii în spate, bineînțeles).

Papurr Project_Poppy-min

Pixie adoră petrecerile, indiferent că sunt pentru adulți sau copii. Torturile nu au nicio șansă în fața ei și-i place să ajute atât la partea de organizare, cât și la partea mai puțin plăcută, de după – curățenia.

Papurr Project_Semn carte Pia-min

Pia s-a autoproclamat Prințesă, după ce a furat coroana de la Majestic Flying Cat. Îi plac lucrurile cu sclipici și pisicile.

Papurr Project_Semn de carte ilustrat-min

Paisley iubește culorile puternice și nu se teme să le combine în număr mai mare de 3. Când nu pozează pentru Papurr Project, călătorește cu rucsacul în spate.

*Semnele de carte sunt unicate, pictate și decupate manual.

Yours,

Ioana

Lasă un comentariu